RecruiTECH – 2021. április 13-14.
RecruiTECH – 2021. április 13-14.
RecruiTECH – 2021. április 13-14.

RecruiTECH – 2021. április 13-14.

A recruiTECH azért jött létre, hogy iránytűje legyen a szellemi toborzási szakmának. Céljuk, hogy a fehérgalléros toborzás legjobb nemzetközi és hazai gyakorlatait gyűjtsék össze, és osszák meg mindazokkal, akik nap, mint nap szembesülnek a terület kihívásaival.

A WHC ismét kiemelt támogatója az eseménynek – ennek kapcsán készült egy rövid brand video is melyet itt nézhettek meg.

 

Aktívan pedig az alábbi két programban veszünk részt:

 

Így toborzunk mi - Szervezeti bővítés otthonról – Az előadó Czuprik Zoltán (HU) Roche Szolgáltató Kft. | HR igazgató – Az előadást Gölt Viktor konferálja fel.

Mi változott körülöttünk és ezekre hogyan reagáltunk? Milyen alapvetéseket változtattunk, és mik azok, amikhez továbbra is ragaszkodunk? Toborzás, beléptetés, tudásátadás és elkötelezettség kiépítése személyes találkozás nélkül.

 


Jelölt meggyőzés az új korban, milyen triggerek mozgatják a jelöltet, mivel lehet meggyőzni, hogyan győzzük meg az ajánlatról, a feladatról, a cégről

Horváth Ágnes (HU) WHC | Business unit manager

Hogyan tud meggyőzni minket a jelölt, hogy pont őt keressük az adott állásra? Vagy fordítva? Nekünk kell őt megnyernünk és bebizonyítanunk, hogy éppen az általunk kínált lehetőséget keresi? Kell-e bárkinek bárkit meggyőzni ebben a témában? Milyen lehetőségeink vannak? Mi mozgatja az egyik, és mi a másik felet?

Ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre keressük majd a választ annak érdekében, hogy már az első találkozás alkalmával megalapozhassuk leendő kollégánkkal a hosszútávú együttműködést.

Az áprilisi online rendezvény részletes programja itt érhető el:

https://recruitech.hu/programok

 

aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020