Üdvözlünk a WHC új kampányában!
Üdvözlünk a WHC új kampányában!
Üdvözlünk a WHC új kampányában!

Üdvözlünk a WHC új kampányában!

Örömmel osztjuk meg veletek az elmúlt hónapok munkájának gyümölcsét a WHC ismertségnövelő kampányának részleteit.

30 éve vagyunk jelen a magyar munkaerőpiacon, mint az ország egyik vezető HR-szolgáltatója. Célunk, hogy összekössük a munkaerőpiac szereplőit, és minden alkalommal gyors, pontos és teljes mértékben testreszabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ehhez az út a munkavállalókon keresztül vezet – a kampányunk nem csupán egy újabb reklám, hanem egy felhívás azokhoz, akik úgy érzik, hogy a lehetőségek szélesebb skáláját kellene felfedezniük.

Nálunk mindenki megtalálja a saját helyét – legyen az fizikai munka vagy szellemi foglalkozás. Hiszünk abban, hogy a legnagyobb érték a tudás és a tapasztalat sokszínűségben rejlik, és mi ezt támogatjuk. A kreatív koncepciónk középpontjában maguk az emberek állnak. Az ő történeteik, céljaik és álmaik adják a lendületet ehhez a kampányhoz.

Az üzenetünk egyszerű és erőteljes: "Mi értjük mire vágysz!"WHC_kampány

Minden szakma saját nyelvezettel rendelkezik, így nem csak saját belsős munkatársaink, de a kölcsönzött vagy közvetített munkavállalóinknak is olyan helyen kell lenniük, ahol az ő saját nyelvüket beszélik, mert ott tudnak igazán kiteljesedni.

WHC kampány

Mi a WHC-nál azokat a helyeket keressük, és igyekszünk meg is találni a munkavállalóknak, ahol megértik és megbecsülik az ember valódi igényeit és törekvéseit, ahol értékként tekintenek a dolgozókra.

WHC Diák

Ezért azt ígérjük, hogy nálunk nem csupán munkahelyeket talál, hanem olyan közösséget, ahol ő maga, és a tudása az érték, és ahol a lehetőségek valóban határtalanok.

Üdvözlünk a WHC új kampányában, ahol az emberekért vagyunk, és ahol a jövőt együtt építjük!

 

***