Cégeknek

Cégeknek

A WHC Kft. 1990-ben alakult és azóta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő HR szolgáltatásokra specializálódott vállalkozása. Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, és mostanra már 9 magyar telephelyű, valamint 4 határon túli irodánk van, ahol olyan teljeskörű HR szolgáltatásokkal állunk a bizalmat szavazó ügyfeleink részére, mint munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, diákmunka, nyugdíjas munka és bérszámfejtés.

A teljes országot lefedve több, mint 200 partnerünk és több mint 1000 elérhető, betölthető munkakörünk van.

Fő célkitűzéseink közé tartozik, hogy az álláskeresőket sikeresen végig kísérjük az álláskeresés útján és közös erővel megtaláljuk számításaikat, ezáltal a tökéletes munkát számukra. Mindemellett az egyik legnagyobb szakmai elismerés, ha vállalati partnereink maximálisan elégedettek HR szolgáltatásainkkal. Büszkék vagyunk rá, hogy háromszor elnyertük (2018, 2019, 2020) a Kincentric Legjobb Munkahelyek kitüntetést! Forduljon hozzánk bizalommal vállalati ügyfélként, magánszemélyként vagy akár diákként, nálunk megtalálja számításait! Tudjon meg többet szolgáltatásainkról és/vagy jelentkezzen az általunk kínált legszimpatikusabb állásajánlatra, vagy regisztráljon adatbázisunkba önéletrajzának feltöltésével.

Tovább olvasom
Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet küldés

A WHC-ról

1990
alapítás éve
13
iroda
3500
kölcsönzött munkavállaló
TOP 2
kölcsönző cég
5
ország
600+
ügyfél
Szeretnénk segíteni

Amit kínálunk

Munkaerő-kölcsönzés

Humán szolgáltatásunk egyik fontos eleme a munkaerő-kölcsönzés, melynek keretében partnereink igénye alapján biztosítjuk a megfelelő munkaerőt.

Tovább

Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés esetén cégünk a keresett pozícióra felállított keresési stratégia alapján hatékonyan segít megtalálni a megfelelő munkatársat Partnereink részére.

Tovább

Diákmunka

Diákmunka a WHC Diák Iskolaszövetkezeten keresztül. A diákmunka-szolgáltatás Ön számára a legalacsonyabb költségű befektetés, amivel Ön a vállalata jövőjét képező utánpótlását építheti.

Tovább

Bérszámfejtés

Szolgáltatásunk keretében kiemelkedő szakértelmet, lojalitást, évtizedek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot biztosítunk a szenior kollégákon keresztül Partnereink részére.

Tovább

Nyugdíjas szövetkezet

Szolgáltatásunk keretében kiemelkedő szakértelmet, lojalitást, évtizedek alatt megszerzett tudást és tapasztalatot biztosítunk a szenior kollégákon keresztül Partnereink részére.

Tovább

WHC Family Kisgyermekkel Otthon Lévők Szövetkezete

A WHC Family Kisgyermekkel Otthon Lévők Szövetkezete sokszínű jelöltköréből a munkáltatók hamar megtalálhatják a legmegfelelőbb új kollégát. A kismama-szövetkezeten keresztül bármely szektorban el tudnak helyezkedni a munkavállalók.

Tovább
aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020