Munkaerő-kölcsönzés

Készítsd el az önéltrajzod pár perc alatt!

Mire lesz szükséged mielőtt elkezdenéd?

Egy friss fotóra rólad

Készíts világos, semleges háttér előtt, megfelelő ruházatban egy igazolványképhez hasonló portré képet. Ügyelj a felbontásra és a minőségre, tisztán felismerhető legyél rajta. – A megnyerő fotó fontos egy sikeres önéltrajzhoz.

Bizonyítványok, dátumok

Készítsd elő a bizonyítványaidat, végzettségeidet igazoló dokumentumaidat (pl. elvégzett iskolák, tanfolyamok, jogosítványok, nyelvvizsga papírok, előző munkahelyek stb.). – A dátumok és a pontos leírás miatt szükség lesz rájuk.

Mik az erősségeid?

Kitartás, jó munkabírás, lojalitás, csapatmunka, önálló munkavégzés? Gondold át miben vagy jó és mit szeretsz igazán csinálni. Az őszinteség fontos, tüntesd fel a referenciáidat, gondold át mik azok az eredményeid amikre büszke vagy.

Készen állsz? Akkor vágjunk bele!

Válaszd ki önéletrajz sablonjaink közül a számodra megfelelőt!

Belekattintva megnézheted őket részletesebben is.
Ha eldöntötted melyiket szeretnéd használni, kattints rá egyszer, majd nyomd meg a KIVÁLASZTOM gombot.

Személyes adatok

Töltsd ki a szükséges mezőket. A *(csillaggal) jelöltek kitöltése feltétlenül szükséges, de minél több adatot adsz meg magadról, annál könnyebben tudnak kapcsolatba lépni veled. Ha elkészültél, ellenőrizd az adatok helyességét, majd nyomd meg a TOVÁBB gombot.

Kattints a KÉP IKONRA, vagy a feltöltés gombra, majd válaszd ki a fotód. A képed megjelenik az ikon helyén.

Magamról

Írj pár sort magadról! Legyél lényegretörő, írd meg hogyan dolgozol, mik fontosak számodra a munkádban, mik az erősségeid, mire vagy büszke, mik a jövőbeni céljaid stb. A szövegmezőben most egy példát láthatsz, belekattintva eltűnik és beírhatod személyes paramétereidet. Formázd kedved szerint szövegszerkesztőnk segítségével. Ha elkészültél, ellenőrizd a szöveget, majd nyomd meg a TOVÁBB gombot.

Munkahelyek, munkatapasztalat

Töltsd ki a szükséges mezőket, a + ikonnal tudsz további munkahelyeket hozzáadni az önéletrajzodhoz. Haladj az időben legközelebbitől a legrégebbiig.
Ha elkészültél, ellenőrizd az adatok helyességét, majd nyomd meg a TOVÁBB gombot.

Tanulmányok, tanfolyamok

Töltsd ki a szükséges mezőket, a + ikonnal tudsz további iskolákat hozzáadni az önéletrajzodhoz. Haladj az időben legközelebbitől a legrégebbiig.
Ha elkészültél, ellenőrizd az adatok helyességét, majd nyomd meg a TOVÁBB gombot.

Nyelvismeret

Töltsd ki a szükséges mezőket, a + ikonnal tudsz további nyelveket hozzáadni az önéletrajzodhoz. Ha elkészültél, ellenőrizd az adatok helyességét, majd nyomd meg a TOVÁBB gombot.

Egyéni készségek

Ha elkészültél, ellenőrizd az adatok helyességét, majd nyomd meg a TOVÁBB gombot.

Ikszeld be a megfelelő négyzeteket!

Már készen is vagyunk!

Ide kattintva fusd át még utoljára önéletrajzod, ha mindent megfelelőnek találsz, nyomd meg a TOVÁBB gombot. Önéletrajzodat .PDF fájlban mentheted le.

TOVÁBB