Munkaerő-közvetítés - Tőlünk mindig a legjobbat kapja

Munkaerő-közvetítés - Tőlünk mindig a legjobbat kapja

Amikor partnerünk saját csapatába keres új kollégát, csakis a legjobbak jöhetnek szóba. A jelöltek felkutatásában korszerű toborzási eszközöket használunk, majd partnereink igényeire szabott tesztekkel, illetve Assessment Center szolgáltatásunkkal támogatjuk a megfelelő jelölt kiválasztását. Lehet bármilyen különlegesnek tűnő igény, a munkaerő-közvetítésben tapasztalt HR-tanácsadó kollégáink elérik és bevonják a kiválasztási folyamatba a piacon megtalálható legjobb szakembereket.
Minden megbízásunk teljes körű marketingtámogatást kap szakértői csapatunktól.
A legfrissebb munkaerőpiaci ismereteinket és a kutatási eredményeket felhasználva folyamatosan optimalizáljuk a hirdetéseinket.

A munkaerő-közvetítés előnyei

  • aktív jelölt kapcsolatok minden iparágban
  • speciális ismeretekkel rendelkező jelöltek felkutatása
  • partnereinkre jellemző munkaerőpiaci trendek, sajátosságok ismerete
  • passzív jelöltek felkutatása és megszólítása
  • garanciavállalás a közvetített jelöltekre

Egyéb szolgáltatásaink

CV Screening - Önéletrajz előszűrés

Ajtóig visszük a legjobb munkaerőt - dőljön hátra, szakembereink az önéletrajz előszűrés segítségével kiválasztják az ön számára a legmegfelelőbb jelöltet.
A megváltozott munkaerő-piaci helyzethez igazodva, szolgáltatásaink bővítésével célunk, hogy megbízóink igényeit teljes körűen, testreszabott megoldással tudjuk kiszolgálni.
Az önéletrajzok előszűrése időigényes, főként olyan pozíciók esetében, melyre a tapasztalatok alapján nagy volumenű jelentkezésre lehet számítani – erre kínál megoldást WHC CV Screening szolgáltatásunk, melynek segítségével a beérkező pályázatok szűrését és kiértékelését amellett, hogy megkönnyítjük, fel is gyorsítjuk.
Az együttműködés sikerességét garantálja a kollégák szakértelme mellett, a naprakész adatbázisunk a potenciális álláskeresőkről, és a kiválasztást támogató online toborzási rendszerünk.
A szolgáltatás igénybevételének lehetőségét szakértő kollégáink a pozíció minden részletének ismeretében ajánlják fel.

Tovább

Assessment Center - A leghatékonyabb kiválasztás

A munkaerő-közvetítés részeként a jelöltek felkutatásában korszerű toborzási eszközöket használunk, majd partnereink igényeire szabott tesztekkel, illetve Assessment Center szolgáltatásunkkal támogatjuk a megfelelő jelölt kiválasztását.
Az Assessment Center (AC) az egyik leghatékonyabb, komplex csoportos kiválasztási eszköz. Ennek célja, hogy változatos, a megbízó igényeihez alakított feladatokon keresztül adjon képet a pályázókról mélyebben, mint a legtöbb más kiválasztási eszköz.
Az Assessment Center feladatokat a jelöltek egyénileg, párban vagy csoportosan oldják meg. Jellemző gyakorlatok: prezentáció; szituációs feladatok; különféle kompetencia, személyiség, IQ, szakmai tesztek; interjú.
Célunk, hogy szolgáltatásunk magas színvonalával hozzájáruljunk partnerünk sikeréhez új munkatársuk hosszú távú beválásán keresztül.

Tovább
Aki segíthet Önnek

Felelős vezető

Gyarmati Szilvia

Üzletágvezető - Fizikai munkaerő kölcsönzés és közvetítés

Horváth Ágnes

Üzletágvezető - Szellemi munkaerő kölcsönzés és közvetítés

A WHC-ról

1990
alapítás éve
35
iroda
7000+
kölcsönzött munkavállaló
10
ország
500+
ügyfél
Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés

aon award 2018
kincentric award 2019
kincentric award 2020
kincentric award 2021