Szellemi munkaerő-közvetítés és kölcsönzés - Tőlünk mindig a legjobbat kapja

Szellemi munkaerő-közvetítés és kölcsönzés - Tőlünk mindig a legjobbat kapja

Munkaerő-közvetítés – Tőlünk mindig a legjobbat kapja

Ha partnerünk saját csapatába keres munkavállalót kizárólag a legkiválóbb szakembereket keressük fel. A jelöltkeresést modern toborzási eszközökkel végezzük, valamint partnereink személyes igényeire szabott tesztekkel és Assessment Center szolgáltatásunkkal segítjük a megfelelő jelölt kiválasztását. Bármilyen egyedi igényről is legyen szó, tapasztalt HR tanácsadóink képesek megtalálni és bevonni a legjobb szakembereket a kiválasztási folyamatba.

Minden megbízásunkhoz teljes körű marketingtámogatást biztosítunk szakértői csapatunk segítségével.
A legfrissebb munkaerőpiaci ismeretek és kutatási eredmények alapján folyamatosan optimalizáljuk hirdetéseinket.

A munkaerő-közvetítés előnyei

 • aktív jelölt kapcsolatok minden iparágban
 • speciális ismeretekkel rendelkező jelöltek felkutatása
 • partnereinkre jellemző munkaerőpiaci trendek, sajátosságok ismerete
 • passzív jelöltek felkutatása és megszólítása
 • garanciavállalás a közvetített jelöltekre

Egyéb szolgáltatásaink

CV Screening - Önéletrajz előszűrés

Ajtóig visszük a legjobb munkaerőt - dőljön hátra, szakembereink az önéletrajz előszűrés segítségével kiválasztják az ön számára a legmegfelelőbb jelöltet.
A megváltozott munkaerő-piaci helyzethez igazodva, szolgáltatásaink bővítésével célunk, hogy megbízóink igényeit teljes körűen, testreszabott megoldással tudjuk kiszolgálni.
Az önéletrajzok előszűrése időigényes, főként olyan pozíciók esetében, melyre a tapasztalatok alapján nagy volumenű jelentkezésre lehet számítani – erre kínál megoldást WHC CV Screening szolgáltatásunk, melynek segítségével a beérkező pályázatok szűrését és kiértékelését amellett, hogy megkönnyítjük, fel is gyorsítjuk.
Az együttműködés sikerességét garantálja a kollégák szakértelme mellett, a naprakész adatbázisunk a potenciális álláskeresőkről, és a kiválasztást támogató online toborzási rendszerünk.
A szolgáltatás igénybevételének lehetőségét szakértő kollégáink a pozíció minden részletének ismeretében ajánlják fel.

Tovább

Assessment Center - A leghatékonyabb kiválasztás

A munkaerő-közvetítés részeként a jelöltek felkutatásában korszerű toborzási eszközöket használunk, majd partnereink igényeire szabott tesztekkel, illetve Assessment Center szolgáltatásunkkal támogatjuk a megfelelő jelölt kiválasztását.
Az Assessment Center (AC) az egyik leghatékonyabb, komplex csoportos kiválasztási eszköz. Ennek célja, hogy változatos, a megbízó igényeihez alakított feladatokon keresztül adjon képet a pályázókról mélyebben, mint a legtöbb más kiválasztási eszköz.
Az Assessment Center feladatokat a jelöltek egyénileg, párban vagy csoportosan oldják meg. Jellemző gyakorlatok: prezentáció; szituációs feladatok; különféle kompetencia, személyiség, IQ, szakmai tesztek; interjú.
Célunk, hogy szolgáltatásunk magas színvonalával hozzájáruljunk partnerünk sikeréhez új munkatársuk hosszú távú beválásán keresztül.

Tovább

Munkaerő-kölcsönzés – Megtaláljuk a megfelelőt

A szellemi munkaerő-kölcsönzés keretében komplex megoldást kínálunk partnereinknek fehérgalléros munkatársak felvételére akár rövid, akár hosszú távra. Ha a növekvő munkamennyiség vagy projektmunkák miatt időszakos munkaerőigény merül fel, esetleg létszámstop miatt nincs lehetőség saját állományba kollégát beléptetni, a munkaerő-kölcsönzés a legjobb választás. Tapasztalt tanácsadókból álló csapatunk modern eszközökkel gyors és hatékony kiválasztással támogatja partnereink erőforrásigényeinek betöltését. Kismamák pótlása vagy iparági szezonalitás esetén is praktikus megoldás.

A szellemi munkaerő-kölcsönzés ideális az irodai munkákhoz, a hosszabb távú helyettesítéseknél, szakmai támogató területeken, mint a pénzügy, logisztika, könyvelés, de akár vezetői pozíciókban is.

A legfontosabb előnyök ügyfeleink számára:

 • átmeneti létszámhiány, interim projektek kezelése
 • gyors és hatékony toborzás, kiválasztás
 • Try & Hire szolgáltatás
 • teljes kiválasztási folyamat támogatása, szervezése
 • teljes körű on-boarding szolgáltatás és on-site ügyfélszolgálat
 • munkaügyi és bérszámfejtési adminisztráció
 • korszerű, papírmentes szoftveres megoldások (e-munkaidő, e-bérjegyzék, e-cafeteria)
 • cégspecifikus riportálás

Miért válassza a WHC szellemi munkaerő-kölcsönzési szolgáltatását?

 • A WHC stabilitásának, folyamatos fejlődésének és bővülésének eredménye a szellemi munkaerő-kölcsönzés mint önálló üzletág megjelenése.
 • Kollégáink széles körű, sokrétű szakmai háttérrel rendelkeznek, idegen nyelveket beszélnek, és magas szintű piaci információkkal, naprakész munkajogi ismeretekkel bírnak
 • Minőségi szolgáltatásunkat ügyfeleink igényeihez alakítjuk – a valódi igényeket együtt mérjük fel, tanácsadással segítünk megtalálni a legideálisabb megoldást.
 • Bizalmi kapcsolat kiépítésére törekszünk a partnercéggel és a munkavállalókkal is. Egyfajta mentorszerepet is betöltünk, hiszen partnercégünk igényeihez könnyen és gyorsan igazodunk.
 • Támogatjuk és szervezzük a teljes kiválasztási folyamatot.
 • Támogató és együttműködő attitűddel állunk partnereink elé.
 • Teljes mértékben alkalmazkodunk a multinacionális környezethez: on-site jelenlét, idegen nyelveken beszélő belső munkatársak, idegen nyelvű dokumentáció áll a munkavállalók rendelkezésére.
 • Korszerű, papírmentes megoldásokat alkalmazunk, mint pl. tabletes, elektronikus aláírórendszer, e-bérlapok, e-munkaidő, e-cafeteria.
 • Cégspecifikus riportálást biztosítunk ügyfelünk igényeihez igazodva.

Az egyes szektorok hatékonyabb kiszolgálása érdekében üzletágunkon belül szakterületeket hoztunk létre.

Aki segíthet Önnek

Felelős vezető

Horváth Ágnes

Szellemi munkaerő-kölcsönzés és közvetítés üzletágvezető

A WHC-ról

1990
alapítás éve
35
iroda
7000+
kölcsönzött munkavállaló
10
ország
500+
ügyfél
Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés

  aon award 2018
  kincentric award 2019
  kincentric award 2020
  kincentric award 2021
  Családbarát Vállalat 2024