Vállalati és HR tanácsadás

Vállalati és HR tanácsadás

Cégünk stratégiai együttműködés keretében, a 3rdGEN Zrt. közreműködésével, stratégiai-üzleti tanácsadást, valamit vezetőfejlesztési és szervezetfejlesztési szolgáltatásokat kínál.


Az együttműködés keretén belül partnereink részére alapos, és átfogó elemzést készítünk mélyinterjúkra alapozva - a stratégiai-üzleti tanácsadás szolgáltatásaink a partnereink legkritikusabb kihívásaira és lehetőségire összpontosítanak: stratégiaalkotás, működési hatékonyság, üzleti transzformáció, digitalizáció, vállalati pénzügyek. Mélyreható, funkcionális szakértelmet biztosítunk a teljes szervezet részére. Hiszünk abban, hogy tanácsadóink - akik mindannyian több évtizedes felsővezetői- és szakmai tapasztalattal rendelkeznek - tudása és tapasztalata felbecsülhetetlen érték. Küldetésünk, hogy ezt - az egyébként szinte elérhetetlen - tudást elérhetővé tegyük minden vezető, illetve minden vállalat számára, és ezzel értéket teremtsünk.

Business mentoring szolgáltatásunkkal aktív szerepet játszunk a közép- és felsővezetők fejlesztésében azzal, hogy számukra egyidejűleg értékteremtő szakmai és vezetői tudást adunk át a 3rdGEN tanácsadói csapata (https://3rdgen.eu/tanacsadoicsapat/) révén.

Aktív szerepet vállalunk a jövő vezetőinek képzésében azzal, hogy számukra értékteremtő tudást adunk át a 3rdGEN tanácsadói csapata révén, melynek tagjai egytől – egyig több évtizedes vezetői-, és szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szakterületükön.

Szervezetfejlesztési szolgáltatásainkkal hozzájárulunk, hogy a partnereink a jövőben már eredményesebb, hatékonyabb, szervezettebb, tudatosabb működéssel nézzenek szembe a piaci kihívásokkal.

Bővebb információért keressen minket bizalommal vagy látogasson el a 3rdGEN weboldalára:

https://3rdgen.eu/hu/ceg/bemutatkozas
Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés

    aon award 2018
    kincentric award 2019
    kincentric award 2020
    kincentric award 2021